10 Grymma Cocktailrecept Med Eventpatrullen

Att blanda och njuta av läckra cocktails är en perfekt sätt att sätta stämningen på festen. Här är 10 fantastiska cocktailrecept som kommer att imponera på dina gäster. Oavsett om du är en erfaren mixolog eller en nybörjare, kommer dessa recept att ge dig inspiration och kreativitet för att skapa en cocktailupplevelse utöver det vanliga.

 1. Mojito Magic
  Ingredienser: lime, färsk mynta, socker, vit rom, sodavatten. En klassiker som alltid imponerar. Muddra lime och mynta, tillsätt socker, rom och krossad is. Toppa med sodavatten och njut av denna uppfriskande favorit.

 2. Exotisk Piña Colada
  Ingredienser: ananasjuice, kokosmjölk, vit rom, krossad is. Skapa en tropisk atmosfär med denna läckra cocktail. Blanda ananasjuice, kokosmjölk och rom i en shaker. Häll över krossad is och garnera med en ananasbit.

 3. Elegant Espresso Martini
  Ingredienser: vodka, espresso, kaffelikör, sockerlag. Perfekt för kaffälskare. Blanda vodka, espresso, kaffelikör och sockerlag i en shaker. Skaka väl och sila upp i ett martini-glas. Dekorera med kaffebönor.

 4. Frisk Gin & Tonic
  Ingredienser: gin, tonicvatten, lime, is. Enkel men klassisk. Fyll ett glas med is, tillsätt gin och pressad lime. Toppa med tonicvatten och rör om försiktigt. Garnera med en limeklyfta.

 5. Färgglad Tequila Sunrise
  Ingredienser: tequila, apelsinjuice, grenadine, krossad is. Skapa en imponerande solnedgångseffekt med denna cocktail. Blanda tequila och apelsinjuice i ett glas med is. Tillsätt grenadine försiktigt så att den sjunker ner och skapar en röd toning längst ner i glaset.

 6. Smakrik Whisky Sour
  Ingredienser: whisky, färskpressad citronjuice, sockerlag, äggvita, is. En sofistikerad och syrlig cocktail. Blanda whisky, citronjuice, sockerlag och äggvita i en shaker utan is. Tillsätt sedan is och skaka ordentligt. Sila upp i ett glas.

 7. Söt och Sur Cosmopolitan
  Ingredienser: vodka, tranbärsjuice, cointreau, färskpressad limejuice, is. En klassiker med en twist. Blanda vodka, tranbärsjuice, cointreau och limejuice i en shaker. Skaka väl och sila upp i ett martiniglas. Garnera med en limeklyfta.

 8. Festlig Blue Lagoon
  Ingredienser: vodka, blå curaçao, citronlime-soda, is. Skapa en blå oas med denna uppfriskande cocktail. Blanda vodka och blå curaçao i ett glas med is. Toppa med citronlime-soda och rör om försiktigt.

 9. Fräsch Vattenmelon-Mojito
  Ingredienser: vattenmelon, lime, färsk mynta, socker, vit rom, sodavatten, is. En somrig twist på en klassisk mojito. Muddra vattenmelon, lime och mynta. Tillsätt socker, rom och krossad is. Toppa med sodavatten och garnera med en vattenmelonklyfta.

 10. Fruktig Bellini
  Ingredienser: persikopuré, mousserande vin, färsk persika. En elegant och festlig cocktail. Lägg persikopuré i ett champagneglas och fyll upp med mousserande vin. Garnera med en skivad persika.

Dessa 10 grymma cocktailrecept är bara början på din cocktailupptäckt. Låt din kreativitet flöda och experimentera med olika ingredienser och presentationer. Skapa en unik cocktailupplevelse för dina gäster och låt dem njuta av smakrika och välbalanserade drinkar. Prova på dessa recept och utforska världen av cocktailmixning. Cheers!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar