Hyr av oss

Vi har ett brett sortiment av produkter som du kan hyra för att göra din fest så fantastisk och minnesvärd som möjligt. För att göra det ännu enklare för dig erbjuder vi även paketlösningar till rabatterade priser. Kontakta oss med information om vad du är intresserad av, och vi kommer att sätta ihop ett skräddarsytt paket som passar just dig & dina behov! Vi på Eventpatrullen har förmågan att lösa det mesta!

Kontakta oss för prisförslag & bokning!

Namn *

Mailadress *

Telefon.nr *

Leveransadress *

Datum *

Företagare, privatperson eller offentlig sektor? *

Berätta mer

 • Emma Orrmo

  "Jag är så otroligt nöjd med allt! Allt har varit smidigt - bokning, leverans och upphämtning. Jesper och Hampus satt upp och tog ner borden/bänkarna och gjorde hela upplevelsen kanoners! Tack så mycket! Vi kommer definitiv använda er nästa gång"

 • Victor Shöön

  "Är verkligen supernöjd med Eventpatrullen! Trevlig personal och klockren leverans"

 • Hanna Nordehammar

  "Utmärkt service. Enkel bokning och mycket bra leverans samt hjälp med uppsättning av bokade produkter!"

 • Susanna Adner

  "Serviceinriktade killar, bra pris, pålitlig leverans, bra grejer"

 • Maria Seger

  "Tack vare eventpatrullen har vår fest blivit en succé! De löste en helhetslösning av både underhållande maskiner som slush och popcorn, monterade tält väldigt väl och snyggt och var enkla att hålla dialog med under hela gästresan. Rekommenderar varmt eventpatrullen vid tillfälle igen!"

1 av 5

Upptäck alla våra produkter som du kan hyra

För att göra ditt evenemang minnesvärt och smidigt erbjuder vi ett brett sortiment av produkter. Oavsett om det är ett bröllop, företagsevenemang eller en festlig tillställning, har vi produkterna för att göra din vision till verklighet.

Från eleganta partytält och imponerande eventhallar till bekväma bord och stolar, exklusivt porslin och glas, professionell ljus- och ljudutrustning, roliga maskiner, photobooths, hoppborgar, interaktiva aktiviteter, och imponerande entréer – vi har allt för att skapa den perfekta atmosfären.