Om oss

Välkommen till Eventpatrullen - ditt förstahandsval för att skapa minnesvärda fester och evenemang! Vi är ett  entusiastiskt företag som grundades 2023 av de tre vännerna Jesper, Hampus & Patrik. Med vår passion för festligheter och vår starka vilja att överträffa kundens förväntningar har vi snabbt etablerat oss som en av Skånes främsta festuthyrningsfirma.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av produkter för att göra din fest till en succé. Oavsett om det är eleganta partytält, professionell ljud- och ljusutrustning, spännande hoppborgar eller andra roliga tillbehör, så har vi allt du behöver för att sätta stämningen och skapa en oförglömlig atmosfär. Vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa urvalet av kvalitetsutrustning för att passa alla typer av evenemang, oavsett om det är en mindre trädgårdsfest eller ett storslaget företagsevent.

Eventpatrullen täcker hela Skåne och erbjuder både utkörning och montering av alla våra produkter. Vi förstår vikten av en smidig och bekväm upplevelse för våra kunder, och vi tar hand om allt det praktiska så att du kan fokusera på att njuta av festen. Med vår expertis och erfarenhet kan du luta dig tillbaka och lita på att vi tar hand om varje detalj.

Vår slogan, "Eventpatrullen- Vi levererar festen!", är inte bara ord för oss, det är vår filosofi. Vi brinner för kundservice och att skapa oförglömliga upplevelser. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra varje evenemang till något speciellt. Vår dedikerade personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig med att välja rätt utrustning, ge råd och göra din fest så bra som möjligt!

Välj Eventpatrullen som din pålitliga partner för festutrustning och upptäck skillnaden. Tillsammans kommer vi att skapa fester som kommer att vara minnesvärda långt efter att lamporna har slocknat och musiken har tystnat. Kontakta oss idag och låt oss leverera festen du alltid drömt om!